hansgrohe ComfortZone

Více prostoru pro pohyb a pohodlí
u umyvadla

Dostatek prostoru u umyvadla, maximální pohodlí při ovládání a méně odstřikující vody. hansgrohe ComfortZone Vám nabízí hned několik výhod. Ukáže Vám, kolik máte místa mezi výtokem baterie a umyvadlem. S ComfortZone najdete vhodnou baterii pro umývaní rukou, umývání vlasů nebo plnění vysokých nádob.

Co je hansgrohe ComfortZone?

hansgrohe ComfortZone ve třech různých variantách.
hansgrohe ComfortZone znamená: různé výšky baterií a délky výtoku přizpůsobené Vašim individuálním potřebám.

hansgrohe nabízí velké množství baterií v různých výškách. Vy si jednoduše vyberete tu, která Vám při každodenním používání nabídne to největší pohodlí. Údaje v milimetrech v názvu našich baterií je zároveň informací
o výšce ComfortZone. Na první pohled tak zjistíte, jaká výška baterie nejlépe vyhovuje Vašim přáním a hodí se k Vašemu umyvadlu. S našimi bateriemi  si můžete užívat zcela nový volný prostor.

Přehled výhod ComfortZone:

  • Koupelnové baterie od hansgrohe s ComfortZone jsou uzpůsobeny Vašim potřebám. Jejich ovládání je intuitivní, jejich design excelentní
    a jejich technika promyšlená. 
  • Vysoké, částečně otočné baterie vytváří více prostoru pro pohyb
    a místo: například pro mytí vlasů u umyvadla nebo k naplňování vyšších nádob.
  • Přesné baterie pro každé umyvadlo: pro vestavěné či položené na desku, pro umyvadlo na mytí rukou či umyvadlovou mísu.

hansgrohe ComfortZone: užijte si pohodlí, flexibilitu a příjemné ovládání.

Vyhledejte si Váš preferovaný výrobek s vhodnou výškou výtoku:

Vhodná výška výtoku pro Vaše individuální potřeby

Malá baterie je vhodná například na toaletu pro hosty. Tam, kde se hlavně myjí ruce. Střední výška baterie nabízí dostatek místa pro každodenní používání, například pro čištění zubů či umývání obličeje. A kdo má rád opravdu hodně prostoru, rozhodně se pro baterie s extra vysokou ComfortZone. Již se nebude chtít tohoto nové prostoru vzdát.

Baterie od hansgrohe s ComfortZone můžete použít jak pro umyvadla zavěšená na stěnu a pro umyvadlové mísy, tak i pro umyvadla na podstavci či skříňce. Velký výběr je i v oblasti designu. Klasický či moderní: u hansgrohe mají různé styly optimální výšku ComfortZone.

Nabízíme Vám stylové, svěží kombinace a proto jsme u mnoha běžných umyvadel měřili správnou ComfortZone. S pomocí testu hansgrohe ComfortZone rychle zjistíte, jaká ComfortZone se hodí k Vašemu umyvadlu.

Na koho se obrátit.

Nejbližší prodejce/vzorkovna:

kontaktní e-mail:
info@hansgrohe.cz
zákaznická linka:
+420 511 120 502/503
telefonní kontakt:
+420 511 120 550
otevírací doba: po - pá 8:00 - 17:00 hod., showroom: po + st 15:00 – 17:00 hod.